Gjendja e komunikacionit rrugor në Maqedoninë e Veriut

Advertisment

Komunikacioni në drejtimet rrugore jashtë mjediseve urbane është me intensitet të matur dhe po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa. LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar të lëvizjes, adaptim të sinjalizimit të vendosur rrugor dhe drejtim jashtëzakonisht të kujdesshëm me automjetet.

Kjo posaçërisht i referohet akseve Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë de Koçan – Dellçevë.

Reklame

Sipas LAMM në vendkalimet kufitare, nga ana e Maqedonisë së Veriut, nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.