Gjendja e rrugëve në Maqedoni, a kemi diku borë?

Trafiku në rrugët shtetërore në mëngjesin e sotëm po zhvillohet pa pengesa nëpër disa rrugë të lagështa, me intensitet mesatar në akset rrugore jashtë mjediseve urbane.

Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar të lëvizjes, respektim të sinjalizimit të komunikacionit dhe drejtim të kujdesshëm të automjetit, veçanërisht në rrugët nëpër fushëgropa, luginat e lumenjve dhe grykat malore ku ka mundësi për shembje.

Kjo veçanërisht ka të bëjë për akset Mavrovë Dibër Strugë, Katllanovë Veles, Vinicë Berovë dhe Koçan Dellçevë.