Gjenerali i Millosheviqit apel qeverise serbe, më lironi vetëm 48 orë nga burgu dhe unë e kthej Kosovën nën Serbi

Advertisment

Gjenerali i Millosheviqit apel qeverise serbe, më lironi do ta kthej Kosovën nën Serbi

Gjenerali serb i njohur si komandanti i njësitit famëkeq beretat e kuqe Milorad Ulemek Legija këtyre ditëve ka bërë bujë në të gjitha mediat serbe me porosin e tij drejtuar qeverisë serbe ku ai kërkon që ta lirojnë vetëm 48 orë dhe se ai do ta mer Kosovën dhe do ta kthen nën juridiksionin e Serbise ja postimi tij:

Reklame