Gjeografia, sipas Ahmetit ministrat nuk janë redaktorë apo lektorë (video)

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti i ka quajtur fyerje banale, të pavërtetat për prejardhjen e shqiptarëve në librin me përmbajtje ska ndaloze “Gjeografia”.

Ahmeti, tha se nuk dëshiron t’i mbrojë zyrtarët e BDI-së që kanë drejtuar ministrinë e Arsimit, por tha se, ata nuk janë redaktorë apo lektorë të teksteve shkollore.

Reklame

“Nuk dua të marrë në mbrojtje ministrat por ata nuk janë redaktorë apo lektorë të librave.
Ka njerëz të ngarkuar në këtë drejtim. Ato fyrje janë fyerje ba nale dhe nuk mund të mësohet nga ato libra.

Do të thotë që duhet të rregullohet kjo çëshje”, tha Ahmeti./Gazeta LAJM