Gjermani, mbi 250 të vdekur nga koronavirusi

Numri i personave për të cilët është konfirmuar se janë të infektuar me koornavirusin e ri në Gjermani tejkaloi 42.000.

Mbi 250 prej tyre e kanë humbur jetën, kumtoi instituti shëndetësor gjerman.

Numri i personave të infektuar në Gjermani është rritur për 5.780 për një ditë në 42.228. Rastet e vdekjes janë rritur për 55 gjatë një dite dhe ka aritur në 253.