Gjermania regjistron një numër rekord infektimesh me koronavirus

Advertisment

Gjermania regjistroi një rritje rekord ditore në rastet e reja të koronavirusit në 24 orët e fundit, duke raportuar 6,638 infeksione të reja, s

ipas Robert Koch Institute, agjencia përgjegjëse për kontrollin dhe parandalimin e sëmundjeve, shkruan Deutsche Welle.

Reklame

Ky është numri më i lartë në Gjermani që nga fillimi i pandemisë.

Qeveritë federale dhe shtetërore kanë rënë dakord për “kufizime të konsiderueshme” në kontaktet midis qytetarëve dhe për mbajtjen e maskave të fytyrës.