Gjermania zgjat bllokimin me 2 deri në 3 javë

Në Gjermani, bllokimi, i cili skadon më 10 janar, mund të zgjatet për dy ose tre javë të tjera.

Lajmi bëhet i ditur nga “Bild”, që njofton planin mbi të cilin po punojnë Angela Merkel dhe ministrat, në funksion të samitit të 5 janarit.

Reklame

Sipas këtyre thashethemeve, gjithçka do të mbetej e mbyllur deri në 24 apo edhe 31 Janar.

Ekziston një mosmarrëveshje e madhe midis rajoneve për shkollat, pasi disa rajone kërkojnë hapjen e tyre dhe lejimin e fëmijëve të ndjekin mësimin.