Gjest madhështore, Hoxhe Fatmiri Latifaj heq kapuçin e Hoxhës për ta vendos kapuçin e bardh! (VIDEO)

Hoxhe Fatmir Latifaj që njëherë ishte edhe lu.ftëtar i Ushtrisë Çlirimtarë të Kosovës dhe in.valid i lu.ftës në emisionin “Kojshia Show “beri një gjest madhështor duke larguar kapuçin e hoxhës për ta vendos kapuçin e bardh!

Shih minutën 3.50 për ta parë ketë moment./Infokosova

Reklame