Gjithçka e kryer, certifikatat e lindjes jepen edhe në gjuhën shqip (FOTO)

Tashmë nuk ka dilema, gjuha shqipe është zyrtare në Maqedoninë e Veriut ndërsa gjithnjë e më shumë e nga dita në ditë vazhdon të implementohet nëpër institucionet shtetërore.

Nga fotografitë e sigurara nga portali Zyrtare.net, certifikatat e lindjes jepen në dy gjuhë, në gjuhën maqedonase si gjuhë e parë zyrtare dhe në gjuhën shqipe si gjuhë e dytë poashtu zyrtare në shtet./Zyrtare.net/

Reklame