Gjithçka që duhet të dini për kriptovalutat dhe harxhimin e rrymës (VIDEO)

Nëse Bitcoin do të ishte shtet, ai do të renditej ndër 30 të parët në botë për përdorim të energjisë.

Është struktura e decentralizuar e Bitcoinit ajo që e bën atë të harxhojë aq shumë rrymë.

Në videon më poshtë shpjegohet se si ndodh kjo.