Gjithë po ikin si lepuj, Feta Alimi ka dy fjalë

Abdulfeta Alimi, i bu гgosur për shkak të ngjarjeve të 27 Prillit ku ja shpëtoi jetën Ziadin Selës nga Aleanca për Shqiptarët, nga qelia e bu гgut ka komentuar së fundmi rastin e ikjes sê Sasho Mijallkovit, i drejtorit famëkeq të Shëгbimit Sekгеt.

Alimi bën krahasimin me veten e tij, i cili u kthye nga Zvicra për tu përballur me drejtësinë sepse e dinte se nuk ka faj. Por fati nuk qe në anën e tij.

Ai u dënua me 7 vite bu гg e më vonë me 6, ndërsa shumica konstatuan se faji i vetëm i Fetait ishte se e shpëtoi Ziadin Selën. Rasti i tij llogaritet si proces politik.

Ndërkaq, sipas Alimit, të gjithë ata që kanë kryer kг ime, po ikin fshehurazi nga ky vend dhe çuditërisht institucionet e shtetit ua lejojnë këtë.

“Unë jam këtu, se jam Feta Alimi! Koha e dëshmoi se kam pasur të drejtë pse u ktheva nga Zvicra. Gjithë tjerët po ikin si lepuj. UNË jam mirë, Po JU si ndjehen”, ka shkruar Feta Alimi në facebook.