Gjoba për 517 persona për mosmbajtjen e masave gjatë 24 orëve të fundit

Advertisment
HTML Image as link

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut lidhur me masën për mosmbajtjen e masës janë regjistruar 517 kundërvajtje.

Ministria e Punëve të Brendshme apelon deri tek qytetarët që t’i respektojnë masat dhe protokollet e sjella nga Qeveria me qëllim të përballjes me Kovid-19