Gjykata anulon shkuarjen e Boban Iliçit në bu rg, por jo edhe të familjarëve të Almirit

Avokati i familjes së Almir Aliut, Asmir Alispahiq në rrjetin social fejsbuk ka njoftuar se është refuzuar kërkesa e Sedat Aliut, Abdulla Saliut dhe Sami Demirit dhe të njëjtit duhet të paraqiten në bu rg,

ndërsa njëkohësisht gjykata e Kumanovës ka anuluar shkuarjen në bu rg të Boban Iliçit.

Reklame

Kujtojmë se Sedat Aliu duhet të paraqitet për të mbajtur 6 muaj bu rg ndërsa Sami Demiri dhe Abdulla Aliu nga 9 muaj.

Ata janë të dënuar për dhu në.
Boban Iliçit Gjykata e Apelit ia rrëzoi dënimin nga gjashtë vite bu rg në katër.

 

TV Alsat gjatë ditës së sotme ka publikuar një foto ku duket Boban Iliç duke lëvizur lirshëm nëpër rrugët e Kumanovës. /tetova1/