Gjyla Çeliku ka një mesazh për Menduh Thaçin (FOTO)

Advertisment

Profesoresha Gjyla Celiku pas akuzave te Menduh Thaçit në emisionin ‘Click Plus’ ne tv21 ne rrjetin e saj facebook shkruan:

T’ekzistosh n’listën e zezë të Amerikës dhe të promovosh veten me Amerikën, kjo ndodh vetëm në politikën shqiptare të Maqedonisë! Dil ti njëherë nga lista e zezë dhe pastaj do të besojmë shpifjet e tua të zeza bashkë me porositësit e tu që t’kanë dërgu me bo show. Do ishte më mirë t’na dëshmosh për ata t’pushtetit sepse për këta që ti shpif ne s’kemi parë dëm!

Reklame

Kujt i pengon një opozitë e bashkuar? Pse mendoni që ju duhet të jeni sunduesit?
Çka i ofrove ti popullit me porositësit e tu për 20 vjet? Koha ndryshoi, gjeneratat e reja s’duan as emrin t’ua dëgjojnë dhe jo më t’ju votojnë! Mosni me përçarje sepse bota nuk rrotullohet vetëm rreth jush dhe ju them me gojën plot që JU JENI POLITIKANË ME AFAT TË SKADUAR!