Go ditet nga vetura, ndëron jetë 61 vjeçari nga fshati Tenovë

Një këmbësor nga fshati Tenovë e humbi jetën në ak sident trafiku që ndodhi dje rreth orës 21:00 në hyrje të fshatit. Për shkak të seriozitetit të lëndimeve, pas ndihmës fillestare mjekësore në Spitalin Klinik në Tetovë, personi i lënduar u transferua në Qendrën Emergjente në Shkup ku iu nënshtrua plagëve.

“Në rrugën regjionale Tetovë-Vollkovë në hyrje të fshatit Tenovë, automjet “Audi” me targa të Tetovës i drejtuar nga F.E (60) nga Tetova goditi këmbësorin G. M (61).

Reklame

Këmbësori është transportuar me automjet mjekësor në Spitalin Klinik në Tetovë për shkak të lëndimeve të rënda trupore.

 

Pas ndihmës së dhënë për shkak të lëndimeve të rënda, G.M ishte transferuar në Qendrën Emergjente në Shkup ku ju nënshtrua plagëve të tij”, njoftoi SPB Tetovë.

Inspektim të vendngjarjes së ak sidentit kanë kryer edhe nga SPB Tetovë dhe prokurori publik për të përcaktuar shkaqet.