Godet Kimete Berisha: Serbisë i ka interesuar veç fakte mos me pas, dhe sot Flora Brovina ua prishi qejfin

33

E g.ërditshme, e ne.veritshme dhe idi.ote je Ti, që lu.fton me fsheh të vërtetën, dhe me apo pa vetëdije e ndihmon Serbinë.

Qe 20 vjet, një grup grashë ‘bjonde’ dhe pasanike e kanë u.zurpuar ‘të vërtetën’ për vi.ktimat e dh.unës s.eksuale të l.uftës dhe janë këput tuj marrë fonde nga e gjithë bota perendimore për me fsheh të vërtetën dhe m’i ‘rehabilitu’ vik.timat e dh.unës me ‘tentene e me hallhalle’.

As vet Serbia s’kish ditë më mirë m’i hesht këto k.rime dhe m’i prezantu ato në formë të thashethemeve dhe llafeve ‘t’grave’ qysh i kanë prezantu këto gra të rrjeteve misterioze.

Serbisë i ka interesuar veç fakte mos me pas, dhe sot Flora Brovina ua prishi qejfin.

Vi.ktimat i rehabiliton veç drejtësia, të cilën kurrë askush deri sot prej këtyre rrjeteve të grave nuk e ka kërkuar përnjëmend.  Ndoshta edhe e kanë kërkuar, por rezultatet janë zero.

Serbia ka bërë gj.enocid, ka shfarosur shumë familje shqiptare, ka kryer kr.ime m.onstruoze, dhe kjo duhet të dokumentohet me fakte.

Nuk është turp të jesh ‘vi.ktimë’. Ky popull ka parë ma.sakra m.onstruoze të fëmijëve, grave e pleqve, ka parë barka të shqyer të nuseve shtatzëna, ka parë k.rime të paimagjinueshme, prandaj që e sheh edhe një foto më shumë të dh.unës, nuk habitet.