Gold AG me foto nga Meka: Faleminderit zot që ma mundësove vizitën në shtëpinë tënde

60

Gold AG me foto nga Meka: Faleminderit zot që ma mundësove vizitën në shtëpinë tënde.

Reperi, Gold AG që disa ditë është në Arabinë Saudite.

Reperi nga Presheva, Gold AG ka shkuar në Medine, nga ku edhe ka publikuar imazhe të ndryshme, shkruan lajminet.

“FALEMINDERIT ZOT QË MA MUNDËSOVE VIZITËN PËRSËRI NË SHTËPINË TËNDE, MA PRANO KËTË UMRE PËR NANËN DHE MI PRANO LUTJET PËR FAMILJEN,SHOQËRINË DHE PËR MBARË KOMBIN TIM”, ka shkruar ai.

Kujtojmë që vitin që e lamë pas, Ariani solli disa projekte të suksesshme të cilat mblodhën miliona klikime në rrjetin, YouTube.