Gold AG për sul.min në Zelandën e Re: O Allah jepjau hakun zullumqarëve…

25

Për sul.min që ndodhi në Zelandën e Re ka reaguar edhe reperi shqiptar, Gold AG.

Reperi nga Presheva, Gold AG e ka shprehur mllefin e tij pas këtij sul.mi ku mbetën të vd.e.kur 49 persona dhe shumë ë tjerë janë lënduar rëndë.