Gold Ag publikon këngë për 28 nëntorin, kënga mbanë emrin e djalit të tij ‘Gueril’

Sot është 28 nëntori, dita e flamurit të Shqipërisë, e s’kishte si të mungonre edhe një këngë patriotike nga Gold Ag, shkruan lajmi.net.

Ai këngë e ka titulluar ‘Gueril’, emri i djalit të tij, i cili ka lindur pikërisht në ditën e flamurit.

Djali i Gold Ag-ës sot ka mbushur plot një vit dhe do të e mbajë mend gjithmonë këtë ditë.

VIDEO:

https://www.instagram.com/p/CW0ZsBzDAfa/?utm_source=ig_embed&ig_rid=bf5d9e22-722c-4605-91e4-f533dc463a80