Golf 1 legjenda e rrugëve të Europës (VIDEO)

Pavarësisht avancimit të teknologjisë dhe përsosmërisë së veturave, Golf 1 i markës Volkswagen mbetet model i rëndësishëm në historinë e veturave.

Është gazetari Milot Hasimja, i cili ju sjell rrëfimin për një nga veturat legjendë në automobilizmin botëror.

Reklame

Bëhet fjalë për një Golf 1 në Istog që është prodhuar në vitin 1983.