Gonxhe Xhiha, femra e parë në Ballkan që ka kërcyer nga Ura e Fshenjtë

Gonxhe Xhiha është femra e parë në Ballkan, e cila ka kërcyer nga Ura e Fshenjtë në një lartësi prej 22 metra.

Ajo gjithashtu ka kërcyer edhe nga Ura e Mostarit që është e një lartësisë prej 30 metra. Gonxha kërcimet i ka bërë në stilin e dallëndyshes dhe në atë kohë ishte në moshën 17 vjeçare.

Reklame