Gostivar, 24 vjeçari e ak.sidenton me motor policin

41
#

Njëzetë e katër vjeçari B.V. nga fshati Debresh i Gostivarit, mbrëmë (12-shtator) rreth orës 01.00, duke drejtuar motoçikletë ,,Truva,, me t.arga të Gostivarit, në rrugën ,,Borçe Jovanovski,, në Gostivar, fillimisht nuk ka respektuar urdhërin për tu ndalur, në momentin që pjesëtari i policisë ka qenë duke ushtruar detyrën dhe më pas i njëjti e ka ak.sidentuar me motoçikletën e tij pjesëtarin e policisë.

Menjëherë, B.V. është p.rivuar nga liria dhe është mbajtur në Stacionin policor Gostivar, për zbardhjen e plotë të rastit.