Gostivar, 285 të infektuar aktiv me Covid 19, SPB shqipton rreth 3 mijë dënime për mosmbajtjen e maskave (VIDEO)

Advertisment

285 raste aktive shënohen në Komunën e Gostivarit dhe dy komunat e tjera që gravitojnë në këtë rajon, ajo e Vrapçishtit e Mavrovës dhe e Rostushës, dhe janë ndër komunat që numri i rasteve me të infektuar vazhdon të rritet. Deri më tani në tre komunat 28 të infektuar kanë ndërruar jetë.

Nga shtabi i krizës bëjnë apel që institucionet dhe qytetarët të respektojnë masat, dhe konkretisht iu bëjnë thirrje personave të infektuar dhe familjarëve të tyre të mos dalin në vende publike pasi infektojnë të tjerë.

Reklame