Gostivar, e su lmon fizikisht mjekun arr estohet 22 vjeçari

Advertisment

Mbrëmë (17 gusht) rreth orës 11 pasdite, zyrtarë policorë të SPB Tetovë nga Departamenti për punë të brendshme-Gostivar, është privuar nga liria S.D. 22, nga një fshat i Gostivarit.

Ai është sjellur në mënyrë agresive dhe është përpjekur të su lmojë fizikisht punonjësit në Spitalin e Përgjithshëm Gostivar “Ferid Murad ”.

Reklame

Paraprakisht në spital ishte shtrirë babai i tij S.D. (46) pasi ishte lënduar në një ak sident trafiku.

Po punohet mbi ratsin thonë nga SPB-Tetovë.