Gostivar: Grisin materialin propagandues zgjedhorë të partisë politike

Mbrëmë në ora 23 e 50 minuta, 43-vjeçari G.A. nga Gostivari në SPB Tetovë ka
denoncuar, se persona të panjohur në periudhën prej ora 23 deri ora 23 e 50 minuta,

kanë dëmtuar gjegjësishtë, ka në grisur materialin propagandues zgjedhorë të partisë politike,

të cilat kanë qenë të varura nëpër shtyllat e ndriçimit publik në rrugën ,,Vëllezërit Gjinovski” në Gostivar.

Merren masat për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.Ts.