Gostivari e nis Vitin e Ri me 3 bebe, e para është vajzë

Gostivari e nis Vitin e Ri me tre bebe, dy vajza dhe një djalë, por të lindur nga nëna të ndryshme.

Kështu bëjnë të ditur nga reparti i gjinokologjisë në Spitalin e Gostivarit.

Reklame

E para është vajzë dhe ka lindur në orën 05 e 40.

Bebja e dytë është e gjinisë mashkullore dhe ka lindur në orën 06 e 50.

Bebja e tretë është sërish vajzë dhe ka lindur në orën 08 e 10