Grabitet një Kazino në Shkup

Sot rreth orës 09 e 35 minuta është denoncuar në polici se në kazinon Mak Bet të locuar në afërsi të objekti hotelierik Zhurnal në lagjen e Kisela Vodës,

nga ana e një personi me maskë kundër ndotjes së ajrit dhe nën kërcenim të armës nga i punësuari i Kazions në fjalë është marrë qarkullimi ditor,

pas çka kryerësi është larguar në drejtim të Objektit hotelierik Point.

Policia po punon në kapjen e autorit dhe zbardhjen e plotë të rastit.