Grafa etnike në letërnjoftime / Zaev nuk respekton marëveshjem me Besën (VIDEO)

Advertisment

Kërkesa e Lëvizjes Besa për grafën etnike në letërnjoftime do të presë ditë më të mira. Ky dush i ftohtë për partinë e Bilall Kasamit erdhi nga partneri i tyre i koalicionit, kryeministri Zoran Zaev i cili deklaroi se propozimet për ndryshime në ligjin për letërnjoftimet dhe ligjin për dokumentet e udhëtimit nuk përfshinë grafën e përkatësisë etnike.

Për këtë sipas Zaev duhet propozim-ligj i ri.

Reklame