Greqia vazhdoi ndalesën për Maqedoninë, nuk mund të udhëtohet deri më 8 nëntor

Advertisment
HTML Image as link

Greqia e vazhdoi ndalesën që deri më 8 nëntor përkohësisht të bllokojë kufijtë tokësor me Maqedoninë e Veriut, Shqipërinë dhe Turqinë.

Ndalesa po ashtu vlen edhe për vendet e treta.

Reklame

Bëhet fjalë për vendim ministror si parandalim nga përhapja e coronvirusit që gjatë muajve të kaluar ka vazhduar çdo 14 ditë.

Në Greqia gjatë ditëve të fundit u përkeqësua gjendja me pandeminë dhe ky vend ka me nga 1.000 të infektuar në ditë./Telegrafi