Greqia vazhdon ndalesën e hyrjes për qytetarët e RVM-së

Greqia e vazhdoi ndalesën për hyrje për shtetet fqinje dhe shtetasit e vendeve të treta deri më 8 mars.

Vendimi vlen për të gjitha vendkalimet kufitare si në tokë po ashtu edhe në det dhe ajër, ndërsa nuk vlen për vendet e Bashkimit Evropian.

Reklame

Vendimi tashmë është publikuar në Gazetën Zyrtare, ndërsa ndalesa për qytetarët e Maqedonisë vlen që nga fillimi i pandemisë.