Grimerja kosovare, miqësi me vajzën e Arkanit

97

Kur flasim për të kaluarën ndërmjet shqiptarëve dhe serbëve, emri i parë që na bije në mend është Arkani, ai i cili njihet për veprimet që ua ka shkaktuar shqiptarëve.

Zheljko Raznatoviq, i njohur si Arkani, ishte udhëheqës u grupeve që shkaktuan mijëra shqiptarë vik.tima. Arkan u elemi.nua në rrethana shumë mister.ioze më 15 janar të vitit 2000 në hotelin Plaza në Beograd.

Por, si duket shqiptarët harrojnë shpejt, e madje kur është fjala për biznes edhe shoqëria me familjarë të Arkanit nuk mungon. Këtë e ka dëshmuar make up artisja kosovare Sellma e cila si duket ka miqësi me vajzën e Arkanit.

 

Në një fotografi të postuar nga kjo e fundit në Instagram, Sellma i ka komentuar edhe atë në gjuhën serbe: “Lepotica” që në gjuhën shqipe do të thotë “Bukuri”.

E nuk ka munguar edhe replika e vajzës së Arkanit për grimeren kosovare duke i kthyer komentin me fjalët: “Hvalaaa draga”.