Grimerja në Shkup që po transformon femrat! (FOTO)

60

Grimerja shqiptare Arta Haziri nga Kumanova e cila op.eron me studion e saj në Shkup, kohës së fundit ka marrë mjaft vëmendje! “STUDIO ARTA” ashtu siç emërtohet kjo studio ma.gjibërëse, ofron kujdes maksimal që në ditët e shënuara të jetës suaj të dukeni të mrekullueshme!

Për suksesin dhe punën profesionale grimerja Arta ka dëshmi v.ulën nga Studio Channel në Tetovë.

Për më tepër mund të shihni punën e saj në faqen e instagramit “studioarta.sk”!