Gruaja amerikane martohet me vetëveten

Një grua amerikane ka vendosur që të martohet me veten pas ndarjes nga i dashuri.

Ajo e planifikoi me përpikëri ditën e saj të madhe muaj më parë, duke porositur një tortë martesore të e duke zgjedhur fustanin perfekt dhe natyrisht, duke zgjedhur një unazë diamanti të shkëlqyeshme.

Ajo tha se e pyeti veten: “A ishte egoiste të kisha një festë të tërë jo-ditëlindje kushtuar vetëm mua? A mund t’i bëj vetes një unazë? A do të mendonin njerëzit se po kompensoja që nuk isha i martuar?”

Sidoqoftë, arsyeja kryesore për t’u martuar me veten ishte të largohej nga përpjekjet për të kënaqur njerëzit e tjerë, dhe në vend të kësaj të përqendrohej në vendosjen e vetes së parë.

Ajo shtoi: “Një pjesë e martesës me veten kishte të bëja me tejkalimin e njerëzve që kënaqnin ose duke u përpjekur të shikonin në një farë mënyre. Ishte për t’i thënë po dëshirave të mia.”

 

Në fund të fundit, kur erdhi puna për të, ceremonia ishte një çështje e bukur, e ndjekur nga dhjetë miqtë dhe familja më e ngushtë e Morrison në një Airbnb në Boulder, Colorado, me të gjithë mysafirët që u përmbaheshin udhëzimeve të rrepta Covid-19.

“E gjitha kushtoi rreth një mijë paund në përgjithësi”.

“Unë mbaj unazën time çdo ditë dhe kjo më kujton mua që të dëgjoj intuitën time dhe të marr vendime që përputhen me vlerat e mia,” tha ajo./Indeksonline/