Grubi: 12 prill 2020 shkojmë në zgjedhje të parakohëshme

25

Pas takimit te lidereve eshte prononcuar edhe Artan Grubi duke e komentuar takimin dhe konkluzat qe u nxoren nga kjo mbledhje e liderve.

Deputeti i BDI-së, Arta Grubi menjëherë pas takimit të liderëve ka thënë se në Prill do të jenë zgjedhjet.

“12 prill 2020, menjëherë pas anëtarësimit në NATO shkojmë në zgjedhje të parakohëshme.

Ne priftë e mbara!” ka shkruar Artan Grubi