Grubi: 3 ditë zie në gjithë shtetin

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi pas mbledhjes së qeverisë ka folur nga Tetova ku ka bërë të ditur se do të ketë 3 ditë zie në të gjithë vendin, raporton Tetova1.

Grubi ka thënë se janë vënë të gjitha resurset shtetërore në zbardhje sa më të shpejt dhe të saktërastit. Ai ka thwnw se tw gjithw ne bashkwndjejmw me dhimbjen e familjarwve, qytetarwve tw Tetovws dhe gjithw tjetwr.