Grubi: Amerika është pika jonë e referencës dhe e orientimit

Sekretari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Artan Grubi, ka uruar Shtetet e Bashkuara të Amerikës me rastin e 244 vjetorin e miratimit të deklaratës së pavarësisë dhe festës amerikane kombëtare.

“244 vjet nga Deklarata e Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës që për autor kryesor kishte Presidentin Tomas Xheferson.

Amerika është pika jonë e referencës dhe e orientimit sepse bashkë i kemi arritur të gjitha gjer më sot e kështu do të vazhdojmë edhe në të ardhmën.” ka shkruar Grubi