Grubi: Barazinë, NATO-n, bisedimet, fabrikën, ti shënojmë në sheshin e Tetovës

Zv/kryeministri, Artan Grubi ka ftuar qytetarët për festuar të mërkurën në shesh, me Ledrin, Dafinën edhe Bardhin.

“Barazinë, NATO, nisjen e bisedimeve me , investimet prej 130 milion € me 900 punësime të reja, gjeneratën tonë të re ne Tetovë, ska se si mos ta shënojmë bashkë në sheshin Iliria bashkë me Ledrin, Dafinën dhe Bardhin.

e mërkurë, 17 gusht 2022
20:00
sheshi Iliria, Tetovë”, ka shkruar Grubi.(INA)