Grubi: Bashkë me Kreshnikun, ditën e nisëm në Luboten

Zv kryeministri Artan Grubi në rrjetin e tij social facebook ka përkujtuar 21 vjetorin e mas akrës së Lubetenit.

Ja postimi i plotë:

Bashkë me Kreshnikun, ditën e nisëm në Luboten duke shprehur nderimet tona për martirët e lirisë dhe barazisë.
Ma sakra e Lubotenit e 21 viteve më parë është faqe e errët e historisë së vendit, përjetim tra gjik që nuk duhet harruar kurrë dhe reflektim që duhet të shkundë ndërgjegjen njerëzore nga marrëzitë ideologjike të urrejtjes.

Mbi kujtimin e dëshmorëve dhe martirëve sot po ndërtojmë një të ardhme të re duke mos lejuar asnjëherë përsëritjen e krimeve të këtilla që errësojnë horizontin tonë të jetës!
I paharrueshëm qoftë kujtimi për dëshmorët dhe martirët!
LAVDI!