Grubi: Dëshirojë që sa më shpejtë të hapen xhamitë

Advertisment

Ish deputeti i BDI-së, Artan Grubi sonte në Click Plus në Tv21 u shpreh se gjatë muajti të Ramazanit sa më shpejtë të hapen xhamitë dhe qytetarët të kryejnë obligimet e tyre fetare.

“Unë dëshirojë që sa më shpejtë të hapen xhamitë gjatë këtij muaji të shejntë të Ramazanit” u shpreh Grubi

Reklame

Sa i përket orës policore, ish deputeti i BDI-së, Artan Grubi tha se ora policore duhet të hiqet dhe ti takoj historisë./TS/