Grubi flet për rrjetin 5G dhe komunikimet dixhitale

Advertisment

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi ka dhënë një sqarim në lidhje me spekulimet e fundit në raport me temën e rrjetit 5G dhe komunikimeve dixhitale të aktualizuar sot nëpër media.

Zëvendëskryeministri i parë Grubi, ripërsërit qëndrimin që e shpreh sa herë që kjo temë hapet: “Vendi ynë si anëtar i NATO-së ka obligime ndaj aleancës dhe aleatëve, e në veçanti ndaj partnerëve tanë strategjik, obligime të cilat do të respektohen dhe përmbushen me përpikshmëri”.