Grubi: I respektuam protokollet në ditëlindjen e Ahmetit. VMRO kërkon dënime

Zyrtarët e BDI-së në festën e djeshme të ditëlindjes së liderit të tyre, Ali Ahmeti, në ambientet e reja të Ministrisë së Sistemit Politik, respektuan protokollet e kujdesit shëndetësor dhe vetëm pak heqën maskat e tyre për t’u fotografuar, deklaroi zv/kryeministri, Artan Grubi.

Përgjigja e Grubit vjen pas akuzave të djeshme dhe të sotme nga publiku dhe opozita se fotografia e publikuar nga Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, tregon se askush nuk mban maskë mbrojtëse.

Reklame

VMRO-DPMNE sot kërkoi nga Ministri i Brendshëm, Oliver Spasovski, të gjithë të pranishmit në mbrëmje në Ministri të dënohen.

Kreu i BDI festoi dje ditëlindjen e tij të 62-të dhe anëtarët e partisë së tij përdorën mjediset e reja të Ministrisë së Sistemit Politik dhe Marrëdhënieve Ndër-Komunitare për të organizuar një festë të vogël për të.

Ministri Grubi pretendon se e gjithë ngjarja e djeshme e zhvendosjes në ambientet e reja të Ministrisë, të cilën ai e drejton, ishte organizuar në përputhje me protokollet për mbrojtje nga covid-19, dhe se fotografia ishte vetëm një moment befasie për udhëheqësin Ahmeti. (INA)