Grubi ka një lajm të madh për Mateçin dhe Sllupçanin

Zëvendës kryeministri i parë i Maqedonisë së Veriut Artan Grubi përmes një postimi në rrjetin social Facebook ka dhënë një lajm të madh për uikend që ka të bëjë me rrjetin e ujësjellësit në Mateç dhe Sllupçan të Komunës së Likovës.

Për këtë projekt të rëndësishëm janë ndarë 63 milion denarë.

“Përshëndetje,me këtë informacion ju dëshirojë një uikend të këndshëm”ka shkruar Artan Grubi . BDl vazhdon të realizojë premtimet e dhëna gjatë fushatës në zona të ndryshme shqiptare./Tetovasot