Grubi ka një porosi për opozitën shqiptare

Asnjë nga partitë shqiptare në opozitë, e vetme nuk mund të fitojë ndaj BDlsë, thekson Artan Grubi, i cili potencon edhe njëherë se BDl do të dal e vetme në zgjedhje.

Sipas tij edhe po të bashkohet opozita shqiptare, përsëri nuk fiton dot ndaj BDI-së.

Opozita, thotë Grubi, tenton të hedh poshtë të arriturat e BDlsë, dhe jo të ndërtojë një ofertë konkrete se si do i bëjnë punët më mirë.