Grubi: Nuk do ketë vazhdim të vitit shkollor pas 10 qershorit

Në seancën e sotme të 44-të të Qeverisë miratuam këto vendime të rëndësishme:

👉të mos ketë vazhdim të vitit shkollor pas 10 Qershorit;
👉shfuqizuam vendimin për kufizimin e eksportit të vajit të lulediellit;
👉siguruam grant për rekonstruimin dhe pajisjen e 50 palestrave sportive shkollore.