Grubi, nuk frigohemi nga askush, as edhe nga LSDM

Deputeti i Bashkimit Demokratik për Integrim Artan Grubi, ka thënë se partia të cilës i takon nuk ka frikë nga kërcënimet e eksponentëve të LSDMsë të cilët kanë folur për mundësinë e formimit të një Qeverie të re, pa BDInë

“BDIja nuk frikësohet nga asnjë gjë sepse BDIja ka mbështetjen absolute të qytetarëve shqiptare në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe vullnetin e qytetarëve shqiptarë nuk mund ta zëvendëson asnjë matematikë”, u shpreh Grubi.

Reklame

Më tej ai tha se data për mbatjen e zgjedhjeve më 12 prill është dakorduar me konsensus dhe votimet nuk mund të shtyhen në mënyrë të një anshme.