Grubi: Pasaportat i hoqëm, kufinjtë i bashkuam, rrugët po i ndërtojmë, po bëhemi një

Artan Grubi ne rrjetin e tij social facebook pas hapjes se kufirit Bellanoc – Stancic shkruan:

➡️ Pasaportat i hoqëm, kufinjtë i bashkuam, rrugët po i ndërtojmë, po bëhemi 1️⃣

Shifeni gëzimin e madh të qytetarëve, piesëmarrje masive, kjo flet për politikat e drejta të Ali Ahmetit dhe BDIsë. ✔️
??