Grubi: Për BDl në dhe shqiptarët nuk ka kthim prapa nga Marrëveshja e Ohrit

Për BDl në dhe shqiptarët,nuk ka kthim prapa nga Marrëveshja e Ohrit,ajo e Prespës dhe Marrëveshja e fqinjësisë së mirë” kështu ka deklaruar deputeti i BDl së dhe Sekretari i përgjithshëm Artan Grubi. Ai këto komente i ka bërë në emisionin debativ “Rruga drejt”që transmetohet në Alsat ku ishin të ftuar edhe përfaqësues të lartë të dy partive më të mëdha maqedonase VMRO DPMNE dhe Lsdm.

Artan Grubi tha se këto janë një përbetim i miratuar edhe në Kongresin që është organi më i lartë i një partie ,pra Kongresin e BDl – së i mbajtur më 21 dhjetor.Ts