Grubi përkujton 58 vjetorin e tërmetit katastrofal: Shkupi u rindërtua më i fuqishëm

Artan Grubi

vjetorin e tërmetit katastrofal dhe mbi 1000 qytetarët që nuk arritën t’i mbijetojnë goditjes së befasishme të atij mëngjesi të kobshëm më 26 Korrik të vitit 1963.

Reklame

Me guxim, punë, vendosmëri dhe përkrahje të jashtëzakonshme të vendeve mike, Shkupi u rindërtua më i fuqishëm!

E kujtojmë gjithmonë këtë moment dhe sfidat e tejkalimit të asaj situate jashtëzakonisht të rëndë për qytetarët e asaj kohe, për të reflektuar se duke qenë bashkë me njëri – tjetrin, arrijmë të ringrihemi më të fuqishëm pas çdo sfide që na godet.