Grubi: Si mos të jetë patriot Ali Ahmeti në këtë vend, kush mund të jetë tjetër (VIDEO)

Artan Grubi në emisionin ”Clik Plus” tha se nëse nuk është patriot Ali Ahmeti atëher kush mund të jetë, dhe pastaj i drejtohet udheheqesit te emisionit pasi ai e pyeti pse nuk e kane votuar Blerim Reken si kandidat shqiptar e tash shiteni patriot, Grubi ia ktheu ”Si mund ti thuash bashkebiseduesit nuk je patriot, si mund te flasesh keshtu , a ti e vlerson patriotizmin tim, me kile? me çka e vleron patriotizmin tim..

Ndiqeni videon në vazhdim:

Reklame