Grubi: “Teuta i ka hije Tetovës”

Advertisment

Me shumë kënaqësi prita sot Kryetarën e Tetovës, zonjën Teuta Arifi.

Bashkë diskutuam për proektet prioritare për Tetovën në vitin e ardhshëm dhe mbështetjen absolute të qeverisë për realizimin e tyre.

Reklame

Teuta i ka hije Tetovës!

Artan Grubi